Wie zijn wij?

Je mag alles over ons weten

Iedereen weet, dat wanneer je gezond bent, als vanzelf het geluksniveau stijgt en je de hele wereld aankan. Ben je gezond als je niet ziek bent, of ben je niet ziek als je gezond bent? Voor beide vragen geldt hetzelfde antwoord; gezondheid betekent niet de afwezigheid van ziekte. Je hoeft niet ziek te zijn om toch – door een ongezonde levensstijl te hanteren – het lichaam onbewust in een ongezonde staat brengen. Aan de andere kant kun je een chronische ziekte hebben en de kunst verstaan je lichaam zo in balans te brengen dat er sprake is van een ‘goede’ gezondheid. In beide gevallen kunnen wij een ondersteunende rol spelen in preventie. Het verbeteren en behouden van je gezondheid. 

Bij ons kunt u alles vinden op het gebied van natuurlijke gezondheidszorg, beweging, ontspanning en een juiste lifestyle. Wij werken uitsluitend met natuurlijke methoden en producten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in diagnostiek en werken nauw samen met verschillende laboratoria. Regelmatig contact met reguliere partners en hooggekwalificeerde artsen, maakt dat wij een grote professie kunnen waarborgen. Een veilige en vertrouwde aanpak mogen hanteren voor onze klanten. 

Onze Missie

Healthy is the new Happy…

MediTraject ~ zorg en behandeling

Voor echt al je zorgvragen kun je bij ons terecht. We werken vanuit een complementaire visie en nauw samen met andere reguliere en integrale disciplines. Wij luisteren aandachtig, adviseren en behandelen. Zo maken we samen de juiste zorg. Zorg op maat!

Lees meer
Molendijk Massage ~ massage op maat

Wij gebruiken speciale uitgedachte technieken voor een ontspannende en effectieve behandeling. Met uiterste zorg behandelen wij gezondheidsklachten zoals; pijn, ontstekingen, overbelasting en stress. Specifieke behandelingen, juiste en gerichte aanpak.

Lees meer
Health & Happy handelshuis ~ webshop

Zo gezond mogelijk inkopen doen? Wil je eens gezellig langskomen en onze producten voelen, zien en proeven? Dat kan in ons Health & Happy Handelshuis. Er staat heerlijke kopje kruidenthee met een CBD bonbon voor je klaar. Webshoppen kan ook!

Lees meer
Sport & Bewegen

Wij adviseren en begeleiden je persoonlijk en in situaties op je werk. Dit doen we, door gebruik te maken van de juiste sportkeuze en effectieve beweging. Een juiste lichaamshouding is belangrijk voor het behouden van een goede gezondheid.

Lees meer
Health Support Programs ~ diagnostiek

Samen met onze participanten uit verschillende zorgsectoren voorzien wij in professionele diagnostiek. Hierdoor wordt er uiteindelijk zorg op maat gecreëerd, waardoor er meer kans is op een hoger percentage uitvalpreventie en sneller herstel.

Lees meer
Naturo Health Service ~ groothandel

Wij adviseren in kwaliteit, veiligheid, zuiverheid, werkzaamheid en effectiviteit van uw natuurlijke aanvulling op uw dagelijks voeding. Daarnaast leveren we ondersteunende devices. Een garantie dat er zorg wordt verleend met de beste kwaliteit.

Lees meer
Stichting Y-Jireh ~ wij begrijpen je echt

Stichting Y-Jireh is een professioneel hulpplatform voor kinderen, jeugd en jong volwassenen. Zij biedt ondersteuning en zorg bij uiteenlopende psychische en/of lichamelijke klachten en/of aandoeningen door middel van individuele- en projectzorg. 

Lees meer
    Winkelmand