Wat bieden wij – zakelijk

Wij bieden zoveel meer...

Ben je gezond als je niet ziek bent, of ben je niet ziek als je gezond bent? Voor beide vragen geldt hetzelfde antwoord; gezondheid betekent niet de afwezigheid van ziekte. Je hoeft niet ziek te zijn om toch – door een ongezonde levensstijl te hanteren – het lichaam onbewust in een ongezonde staat brengen. Aan de andere kant kun je een chronische ziekte hebben en de kunst verstaan je lichaam zo in balans te brengen dat er sprake is van een goede gezondheid. Wij ondersteunen graag werkgever en werknemer op weg naar een gezonde werkplek, de juiste balans en een Health & Happy werkrelatie. 

Bedrijfsgezondheidsanalyse

All-in ontzorgen!! Preventief en tijdens uitval. Wij brengen in kaart, waar en wat er gezonder en vrolijker mag op je werkplek. Door onze specifieke bedrijfsscreening en onze samenwerking met professionele partners kunnen wij een aanpak op maat bieden.

Meer info
Persoonlijk Gezondheidsplan

Be Happy!! Samen met de werkgever en werknemer maken wij een individueel gezondheidsplan, waarin de werknemer aangeeft welke stappen hij of zij wilt nemen. De werkgever stelt vast, hoe en waarmee hij of zij de werknemer gaat ondersteunen. 

Meer info
Medische Gezondheidschecks

Ben je wel zo gezond als je denkt? Wil je investeren in een 'happy' levensstijl? Lijkt het je een uitdaging om invloed te kunnen hebben op het behouden van je gezondheid in de toekomst? Een gezondheidscheck  kan meer inzicht brengen in je huidige toestand. 

Meer info
Environment & Veiligheid

Binnen onze bedrijfsanalyse bekijken wij de omgevingsfactoren en de mogelijke beïnvloeding hiervan op het personeel. Je kunt hierbij denken aan storende geluiden, geuren of lichtinvloeden. Maar ook factoren zoals goede bereikbaarheid van de werkplek en de 'reis-stress' vooraf.

Meer info
Bedrijfsecologie = the way to happiness

Natuurlijke elementen op de werkplek verminderen de stress en stimuleren het werkplezier, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Hierbij denken we aan kantoorbeplanting, visjes op je bureau of een professionele muurschildering.

Meer info
Extern Vertrouwenspersoon

De behoefte om serieus genomen te worden hebben we allemaal. Of je nu werknemer of werkgever bent, we worden graag gehoord. Vaak is het moeilijk om je gedachten en gevoelens op een juiste manier te over te brengen. Wij luisteren, horen en helpen je graag. 

Meer info
Werkplek- en Stralingsonderzoek

Altijd moe als je achter je computer zit? Pijn in je rug, nek en armen tijdens het werken? Het gevoel dat je niet genoeg geslapen hebt? Uitgeput, opgejaagd en stresserig? Deze klachten kunnen zeker werkplaats gerelateerd zijn. Onderzoek is daarom aanbevolen.

Meer info
De Gezonde Kantine & automaten

Hier worden vaak hongerige en lekkere keuzes snel gemaakt. De kantine is niet de plaats om eens uitgebreid over gezonde voeding na te denken. Trouwens, is de gangbare 'gezonde kantine' echt wel zo gezond? Wij weten het antwoord en geven advies.

Meer info
Workshops ~ Lezingen

Hoe kan ik werken aan Happy Works? Wij delen graag onze kennis. Samen met de werkgever bepalen we de doelstelling(en) en gaan deze uitwerken. We maken gebruik van professionele en innovatieve tools. Van specifieke training tot een geslaagde teambuilding. 

Meer info
Bedrijfssport ~ Bewegen tijdens het werk

Het kan maar niet genoeg gezegd worden: Wie onvoldoende beweegt, wordt eerder ziek; lichamelijk én geestelijk. En wie ziek is, wordt eerder beter door vooral te blíjven bewegen. Zitten is ongezond en blijkt het nieuwe roken te zijn, stelt professor Frank Backx.

Meer info
Ontspanning & Massage = Happy work!

Yes!! Deze technieken bevorderen een goed  humeur. Ze stimuleren het geluksgevoel, het welzijn, de productiviteit en de werktevredenheid. Voor een gelukzalige en positieve ervaring tijdens je werk, die je natuurlijk ook mee naar huis mag nemen. 

Meer info
Fysische Vasculaire Stimulatie BEMER

De verschillende apparaten van BEMER verbeteren de beperkte pompbewegingen van de kleine en zeer kleine bloedvaten. Dit leidt tot een betere verdeling van het bloed in het netwerk van de fijnste bloedvaten. Daarom vormt BEMER bij veel ziekten en stemmingswisselingen een effectieve therapie.

Meer info
Fitbox ~ Feestpakket ~ Kerstpakket

Wordt jij ook zo happy van een leuk kado? En mega happy, wanneer het nog gezond is ook? Wij geven je een goede reden om een feestje te vieren. Of het nu gaat om een verjaardag, een werkjubileum of een kerstgeschenk, wij maken een mooi kado op maat. 

Meer info
Supplementen op maat met eigen label

Wij adviseren en leveren de juiste samenstelling voedingssupplementen voor diverse situaties. Daarnaast kunnen wij supplementen op maat ontwikkelen. Denk hierbij aan een goede multi of een anti-stress complex. Wij leveren in alles maatwerk. 

Meer info
Korting & Sparen; dat is pas happy!

Bestel je gezondheidsproducten via onze webwinkel of via de website van je werkgever of vereniging. Vraag naar de kortingscode van je werkgever of vereniging en ontvang 5% korting op je bestelling. Bij elke bestelling spaar je ook mee voor je organisatie.

Meer info
    Winkelmand