Wat bieden wij – consument

Health & Happy biedt...

In ons gezondheidscentrum kunnen zorgzoekers en bezoekers informatie en verschillende vormen van zorg genieten. Health & Happy hanteert complementaire zorg vanuit de orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde. Daarnaast werken we samen met andere reguliere en integrale disciplines. In ons centrum kun je ook voedingssupplementen, natuurlijke huidverzorging, literatuur en andere ondersteunende producten verkrijgen. Er worden regelmatig interessante en innovatieve lezingen & workshops gegeven. Voor bedrijven, verenigingen en scholen zijn er specifieke preventie- en gezondheidsprogramma’s. Lees verder…

Onze Missie

Healthy is the new Happy…

Kom maar binnen ~ hoe dan?

1. Inloop
Een adviesgesprek met betrekking tot het kiezen van de juiste zorgverlener (kort consult), een afspraak maken voor een consult bij de diverse disciplines (MediTraject, Molendijk Massage, Stichting Y-Jireh), een adviesgesprek met betrekking tot voedingssupplementen en aanverwante artikelen (kort consult), of de aankoop van gezondheidsartikelen bij Health & Happy Handelshuis (fysieke winkel) of webshop.

2. Individueel
De zorgzoeker meldt zich aan bij Health & Happy. Dit kan telefonisch of via het contactformulier op deze site. Er wordt een afspraak gemaakt bij de gekozen zorgverlener. Er kan ook direct een afspraak ingeboekt worden via onze online agenda. Indien nodig werken wij met een doorverwijzing naar externe partij(en) voor ondersteuning in de behandeling.

3. Trajectmatig
Voor meer duidelijkheid over de duur en de omvang van een behandeling is de trajectvorm een goede keuze. Een trajectbehandeling is zowel voor particulieren als bedrijven een unieke specifieke methode. Health & Happy streeft ernaar om binnen een bepaalde tijdslimiet en met duidelijk omlijnde kaders, het vooraf te bepalen doel te behalen. Voor meer informatie over een trajectbehandeling kunt u als particulier, (top)sporter, werkgever, instantie, overheid of club telefonisch contact opnemen of via het contactformulier op deze site.

Health & Happy aan de Molenstraat 68 in Fijnaart is HET centrum voor de mens met gezondheidsvragen en de zorgverlener die verdieping zoekt. Samen maken we de zorg!

Afspraak maken

Je kunt altijd bij ons terecht, ook zónder doorverwijzing van huisarts of specialist.

Health & Happy adviseert...

Wij adviseren bij het kiezen van de juiste zorgverlener die past bij een genezings- of revalidatieproces. In de dagelijkse praktijk blijkt er regelmatig een verkeerde keuze te worden gemaakt qua type zorgverlener. U gaat bijvoorbeeld naar een allergoloog, maar uiteindelijk blijken de problemen te zitten op het hormonale vlak en zou u beter gezien worden door een endocrinoloog. Of u kiest op alternatief gebied niet de juiste therapievorm die passend is en aansluit bij uw behoefte.

De oorzaak hiervan ligt in het feit dat een vastgestelde diagnose een complexe benadering vereist. Dit, omdat in veel gevallen de diagnose is gebaseerd op de uitkomst van een onderzoek. Of dat het een voortvloeisel is uit vele klachten, maar er eigenlijk te weinig wordt gezocht naar de oorzaak. Waar komt deze ziekte c.q. klacht vandaan? Hoe is het gekomen? Kortom….. wat is de oorzaak? Waar is het probleem in zijn beginsel begonnen?

Als we op deze vraag een antwoord zouden kunnen vinden, is het misschien mogelijk om ziekten en klachten bij hun oorsprong aan te pakken en de verdere behandeling daarop af te stemmen. Een uitdaging, die zorgverleners uit de complementaire zorg, elke dag aangaan. Dit maakt ze tot creatieve, inzichtelijke en oplossingsgerichte behandelaars. De doelstelling van Health & Happy is om verschillende componenten samen te voegen tot één geheel om de juiste zorg op maat te kunnen bieden en het samenwerken met en tussen mensen te motiveren.

Zorg op Maat!

Een unieke behandelingswijze, waarin jij de grootste inbreng hebt. Zorg op maat maken we ‘natuurlijk’ samen…

    Winkelmand